Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 15, 2021

Ravasz a lélkek

  Ravasz a lélek Néha ravasz a lélek :víg kedéllyel keres magának máshol új ízeket, majd kétségbeesetten figyelget mennyire sikerül,- észre ne vedd. Olykor- olykor talán egy véletlen előfordulhat és hogy elképzelhető botlások, bicsaklások, térdre esések míg megtalálja a változások erejét. Lassan az ész, aki lábát megveti és folyton a kimért utakra tereli lehet több hévvel de a nap vesztő, és nem alkudva, mert az már késő. Mi vonja, mi csalja? a lélek törvényét s közben keresi az utak ösvényét hogyan osonjon vissza csendesen zavarban lenne, enyhe szégyennel.[W.B.]

Félek

Kép
 Félek hogy egy bolond napon megered a szám felkiáltsz nagy lelkesen_Istenem de szép nézzél ide még sokáig ,nézzél ide még félek mikor ket szemeddel ide nevetsz ram   Felek mikor eros kezes bucsura adod felek hogy bolond napon utánna  kapok két kezemmel fogom meg hogy ne vehessed el felek ,hogy egy  bolond napon   nem eresztem el.    

Igaz szerelem

Kép
  Szeretném, ha végkép csuda véletlenkor Dévaj dallá forrna filiszter szavam Amit illanó perc soha el nem födne Kietlen közönnyel vak bizonytalan.   Szeretném, ha lantom méla kedvű húrján Sok, sok rím foganna örök élethű Melytől, mint a vándor esthangok zenéjén Aki egyszer hallja, álomra hevül.   Szeretnénk tarka, vidám hangokat, Mint amikor bennem csóktól csókra feslőn Kedélyem virága szirmot bontogat Aztán ne feledné pár hét alatt senki.   Mint a többi termett pajkos muzsikát De megejtő loppal inkább sorra szállna, Mind csak több, meg több bús dacos szívén át.   Ahol rózsaszínű tavasz nem terem, Csak fonhassak neked halhatatlan himnuszt, Pazar diadémul dicső szerelem!